Derűlátó

Mert a világban annyi szép dolog van!:)

Egy kis türölköző akrobatika... :)

les beaux fréresFantasztikus, amit ez a két kandai srác a Patrick Sebastien show-ban előad!

A két akrobata fiú (egyszerűen érthetetlen számomra, hogy miért nincs fent a nevük a honlapjukon...), akiknek csapatnevük a Les Beaux Freres (franciául olyasmit jelent, hogy a "A csodálatos testvérek"), több produkcióval is el tudják kápráztatni a közönséget, de ez a törülköző akrobatika mindent visz... :D

Megj.: a zene a műsorukban Bhrams V. magyar tánc.  :)

Jó szórakozást nektek is! :)

(Lányok: sajna nem esik le...) ;)

Tovább»

Vuk játszótér

vuk játszótér„Az évek során egyre jobban tudatosodott bennem, hogy számomra elsődleges fontosságú, hogy a gyerekek számára készítsek rajzfilmeket. Olyanokat, amelyek szórakoztatóak, humorosak, örömet okoznak, tanulságosak, eközben a gyerekek rávezethetőek például olyan fontos dolgokra is, mint az hogy szeressék, tiszteljék, becsüljék egymást és védjék az állatokat és a természetet.”Dargay Attila

Dargay kedves, vidám, tanító rajzfilmjei, mint a Szaffi; az Erdő kapitánya; Vili, a veréb generációk nőttek fel és nekem is gyermekkorom meghatározó meséi. Köztük tán a legismertebb Fekete István regényéből készült Vuk.

Tovább»

Vadasparki vidámságok 1.

vadasparkEzzel a címmel ezentúl a munkahelyemen - pontosabban a hivatáshelyemen - a Budakeszi Vadasparkban velem történt vidám élményeket és az ott készített kedves, szívderítő, derűlátó képeimet teszem itt közzé.

Elsőnek egy kedves videófelvétel, amikor is a frissen érkezett kis nyestkutyáknál ültünk bent Zsolt (becenevén Baltazár) kollégámmal és Vikivel, a PR-esünkkel együtt, hogy megismerkedjünk velük, Viki pedig írni tudjon róluk fényképpel bizonyítva, hogy megérkeztek.

És miközben ott ültem a kifutójukban, a szomszédból Dagi, a mosó-mohómedve (a nevét nem hazudtolva meg), megpróbált (sikeresen) "kizsebelni".:)

Tovább»

A mosoly mindenkinek jól áll... :)

Mosolyogj!! :)

mosoly

Derűlátó már a Pozitív napon is :)

pozitív napA Pozitív Nap weboldalról, a pozitív hírek portájáról már írtam itt.

Pozitív nap oldalon érdekes és pozitív hírekkel lehet találkozni. Ahogy ők fogalmaznak:

Tovább»

Egy aranyos reklám

vogel heimSzelektáltam régi doksijaim közt és ezt találtam - nem került kiválogatásra, hanem gyorsan rákerestem a youtube-on, hogy nektek is mosolyt csaljon az arcotokra. :)

Tovább»

+ egy vidám dal

Cyndi LauperÉs biztos feltünt az előző bejegyzésben a 'Here I am' c dalban egy ismerős dallam - itt az eredeti Cyndi Lauper: 'Girls just want to have fun' száma.

Tovább»

Két vidám dal

happy songsNem volt titok eddig sem, hogy szeretem a meséket, rajzfilmeket és közöttük - igen, vállalom :) - a Barbie rajzfilmeket is. Kedvesek, színesek, vidámak, öröm és kikapcsolódás nekem nézni őket, és ami számomra az igazi értéket adják, hogy ezekben is - mint a Walt Disney mesékben - igényes, fülbemászó, szép, vidám dalok vannak.

Tovább»

Nem szép dolog bántani a kisebbet...

Bud Spencer babyAz előző, "Ne spórold ki a pisztáciát" részlet indította el a Bud Spencer - Terence Hill klasszikusokból a vidám jelenetek sorozatát.

A következő az alábbi vidám pillanat ismét az 'És megint dühbe jövünkből'. Nem minden - baba - az, aminek látszik... :)

És ne bántsd a kisebbeket!:)

Tovább»

Ne spórold ki a pisztáciát...

pisztácia és megint dühbe jövünkAz előbbi, Keddi zen-dület 11. bejegyzésemben említettem az 'És megint dühbe jövünk' c. filmből Bud Spencer és Terence Hill közti egyik klasszikus jelenetet (a sok közül).

Ha valaki még ne adj 'Isten nem ismerné... :)

 

Tovább»

HTML

Hello Kaland

"A boldogság nem az, amikor nincsenek problémáid, hanem, amikor a problémáid dacára sem vagy hajlandó boldogtalan lenni...."

 

Az oldalon szereplő írások - ha nem került egyéb szerző feltüntetésre - saját munkák, melyekkel kapcsolatban minden jog fenntartva.Ha bárhol máshol felhasználásra, másolásra kerül, kérem a szerző (Jóba Katalin) és a Derűlátó oldal feltüntetését.

Bemutatkozás

Üdvözöllek a blogomon!
A Derűlátó 2011. január 17-én indult és azért lett ez a neve, mert én ilyen vagyok.:) A barátaim gyakran kérdezgetnek ilyeneket, hogy "hogy csinálod, hogy mindig vidám vagy?" meg, hogy "honnan van ennyi energiád?". Ezeket már annyian és annyit kérdezték, gondoltam egy blogban is válaszolok.:)
Persze nekem is vannak jó és rossz napjaim is, de mindig meglátom a helyzetek jó oldalát - na jó, nem mindig, de ilyenkor dafke optimista vagyok, mert a mottóm (ahogy fent is olvashatod) "A boldogság nem az, amikor nincsenek problémáid, hanem amikor a problémáid dacára sem vagy hajlandó boldogtalan lenni..."
Légy hát Te is Derűlátó! :)
Kati :)

Feedek
Megosztás
HTML - szamlalo


free counters
Free counters
2012. 01. 19-tól

HTML