Derűlátó

Mert a világban annyi szép dolog van!:)

Szerdai szivárvány 56.

CsopakAz idei nyári Szerdai szivárvány képek között még nem volt balatoni!!

Ezt sürgősen pótolnom kell! :)

Tovább»

Szerdai szivárvány 55.

nyárIsmét egy vidám, napsütötte, nyári tengerparti kép. :)

Jókedvre hangol már a látványa is. Az ember odaképzeli magát és a párját/útitársát, ahogy egy hűsítő és színes (nekem jég nélküli - nem szeretem a jeget...) koktél/üdítő mellett, egy kellemes és frissítő úszás és kagylókeresgélés után a parton ejtőzik egyet.

Tovább»

Szerdai szivárvány 54.

delfin... azaz rendhagyóan szombati szivárvány - elnézését az elmaradásért... :)

De cserébe két képet is kaptok. Az egyik, melynek nagy sikere lett a Face-n ( aki nem tudná: Miniatűrkert néven vagyok fent :) ), a másik a nyári nagy melegre egy kis hűsítő... :)

Tovább»

Június 24. - Szent Iván éj

keresztelő szent jánosJúnius 24-én ünnepeljük Jézust megkeresztelő Szent János születésnapját, mely egyben a nyári napforduló napja és Szent Iván napja. (jobbra Leonardo da Vinci: Keresztelő Szent János c. képe - nagyon tetszik, hogy ilyen mosolygós) :)

De most akkor június 21. vagy 24. a nyári napforduló/Szent Iván napja?


Tovább»

Június 21. - Nyári Napforduló

nyári napfordulóJúnius 21. az év 172. (szökőévekben 173.) napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 193 nap van hátra.

Idén (2012.) a nyári napfordulóra június 20-án 23 óra 09 perc 55 mp– kor került sor pontosan. :)

Tovább»

Szerdai szivárvány 53.

szerdai szivárványKicsit megkésve, de itt a következő heti szerdai szivárvány kép a nyárra való ráhangholódáshoz. :)

Nekem ez most a háttérképem...

Csodálatos ez a fotó - szinte mintha egy teraszajtón néznél ki a kéklő óceánra.

Tovább»

Szerdai szivárvány 15.

Augusztus utólsó napjára (és szerdájára) még egy utolsó színes, trópusi nyári kép:

nyári kép

Szerdai szivárvány 14.

Az e heti szerdai kép ismét egy - már utó-nyári - balatoni kép. :)

Balaton

Szerdai szivárvány 13.

Az előző szerdai, hazai, balatoni kép után a soron következő ismét egy hangulatos, nyári, színes, napsütötte tengerpartot ábrázol, pihenésre, "csak úgy levésre" hívogató pihenő kunyhóval, de lehet, hogy itt egy jóleső masszázst kap az ember... :)

nyár, tenger

Szerdai szivárvány 12.

A soron következő szerdai kép igazi balatoni hangulatú - Badacsony, hattyú, nyugodt, tiszta vízű tó... Ha csak ránéz az ember már ott érzi magát a parton, hallhatja a víz csendes loccsanásait, szinte érezni a tó-nád-balaton jellegzetes illatát... :)

Balaton

HTML

Hello Kaland

"A boldogság nem az, amikor nincsenek problémáid, hanem, amikor a problémáid dacára sem vagy hajlandó boldogtalan lenni...."

 

Az oldalon szereplő írások - ha nem került egyéb szerző feltüntetésre - saját munkák, melyekkel kapcsolatban minden jog fenntartva.Ha bárhol máshol felhasználásra, másolásra kerül, kérem a szerző (Jóba Katalin) és a Derűlátó oldal feltüntetését.

Bemutatkozás

Üdvözöllek a blogomon!
A Derűlátó 2011. január 17-én indult és azért lett ez a neve, mert én ilyen vagyok.:) A barátaim gyakran kérdezgetnek ilyeneket, hogy "hogy csinálod, hogy mindig vidám vagy?" meg, hogy "honnan van ennyi energiád?". Ezeket már annyian és annyit kérdezték, gondoltam egy blogban is válaszolok.:)
Persze nekem is vannak jó és rossz napjaim is, de mindig meglátom a helyzetek jó oldalát - na jó, nem mindig, de ilyenkor dafke optimista vagyok, mert a mottóm (ahogy fent is olvashatod) "A boldogság nem az, amikor nincsenek problémáid, hanem amikor a problémáid dacára sem vagy hajlandó boldogtalan lenni..."
Légy hát Te is Derűlátó! :)
Kati :)

Feedek
Megosztás
HTML - szamlalo


free counters
Free counters
2012. 01. 19-tól

HTML