Derűlátó

Mert a világban annyi szép dolog van!:)

Október 4. - Állatok Világnapja

állatok világnapjaMinden év október 4-én ünneplik az Állatok Világnapját.

Firenzében, egy 1931-ben tartott környezetvédelmi konferencia keretén belül merült fel először az Állatok Világnapjának (World Animal Day) gondolata, mely minden, e bolygón élő állatra (legyen az házi-, vadon élő, gerinctelen, vagy gerinces) vonatkozik.

Tovább»

Plusz két aranyos videó Mikulásra :)

animal wellness santaKét tündéri videót találtam Mikulásra, amit szeretnék megosztani veletek. :)

Az egyik az Animal Wellnes Magazin aranyos kisfilme egy, a Télapót türelmetlenül váró kiskutyáról.

A másik az angol, "The night before Christmas" (Karácsony előtti éjjel) c. vers alapján készített Disney kisfilm - mint tudjátok, ott Karácsonykor jön a Mikulást.

Ezzel a két videóval is kívánok nektek Boldog Mikulást! :)

Tovább»

Karácsonyi hangulat (egy kép, egy hang) 1.

thomas kinkade karácsony

Én már egy hete elkezdtem karácsonyi dalokat hallgatni, hogy hangulatba kerüljek, és persze elkezdtem szép karácsonyi képeket is keresni.

Annál is inkább, mert tavaly is minden napra volt itt egy-egy Karácsonyi dal - ez a hagyomány idén ez bűvül egy-egy szép, hangulatos képpel is. :)

Tovább»

HTML

Hello Kaland

"A boldogság nem az, amikor nincsenek problémáid, hanem, amikor a problémáid dacára sem vagy hajlandó boldogtalan lenni...."

 

Az oldalon szereplő írások - ha nem került egyéb szerző feltüntetésre - saját munkák, melyekkel kapcsolatban minden jog fenntartva.Ha bárhol máshol felhasználásra, másolásra kerül, kérem a szerző (Jóba Katalin) és a Derűlátó oldal feltüntetését.

Bemutatkozás

Üdvözöllek a blogomon!
A Derűlátó 2011. január 17-én indult és azért lett ez a neve, mert én ilyen vagyok.:) A barátaim gyakran kérdezgetnek ilyeneket, hogy "hogy csinálod, hogy mindig vidám vagy?" meg, hogy "honnan van ennyi energiád?". Ezeket már annyian és annyit kérdezték, gondoltam egy blogban is válaszolok.:)
Persze nekem is vannak jó és rossz napjaim is, de mindig meglátom a helyzetek jó oldalát - na jó, nem mindig, de ilyenkor dafke optimista vagyok, mert a mottóm (ahogy fent is olvashatod) "A boldogság nem az, amikor nincsenek problémáid, hanem amikor a problémáid dacára sem vagy hajlandó boldogtalan lenni..."
Légy hát Te is Derűlátó! :)
Kati :)

Feedek
Megosztás
HTML - szamlalo


free counters
Free counters
2012. 01. 19-tól

HTML