Derűlátó

Mert a világban annyi szép dolog van!:)

Hogy készítsük a Húsvéti levélrátétes hagymahéjjal festett tojást?

tojásfestésAlább írtam, hogy hogyan lehet Húsvéti tojást festeni a különböző növényekkel.

Miért érdemes így festeni?

Szerintem egyrészt egyszerűbb, másrészt olcsóbb (vörös- vagy lila hagyma általában mindenkinek van otthon), de legfőképpen természetes színező anyag, így mindenképpen egészségesebb is. Nomeg, nem utolsó sorban, kreatív, különleges és egyedi - egy tojás sem lesz ugyanolyan, hiszen minden levélke más és más.

És, amúgy nagyon egyszerű - lássuk is lépésenként, hogy én hogyan készítem az ilyen hagymahéjjal festett levélrátétes Húsvéti tojásokat?:)

Tovább»

Benne leszek a Fix tv-ben! :)

fix tvHúsvét hétfőn (2015. 04.06.) nézzétek a Fix Tv-t, ugyanis benne leszek egy Derűlátós írásommal. :)

Az alább is olvasható "Húsvéti tojásfestés növényekkel" c. írásomat posztoltam a facebook-on, többek közt a Derűlátó facebook oldalán is, és a Fix Tv egyik munkatársának annyira megtetszett, hogy rámírt, hogy lenne-e kedvem erről egy interjúban is mesélni. :)

Naná, hogy perszehogy!:)

Tovább»

HTML

Hello Kaland

"A boldogság nem az, amikor nincsenek problémáid, hanem, amikor a problémáid dacára sem vagy hajlandó boldogtalan lenni...."

 

Az oldalon szereplő írások - ha nem került egyéb szerző feltüntetésre - saját munkák, melyekkel kapcsolatban minden jog fenntartva.Ha bárhol máshol felhasználásra, másolásra kerül, kérem a szerző (Jóba Katalin) és a Derűlátó oldal feltüntetését.

Bemutatkozás

Üdvözöllek a blogomon!
A Derűlátó 2011. január 17-én indult és azért lett ez a neve, mert én ilyen vagyok.:) A barátaim gyakran kérdezgetnek ilyeneket, hogy "hogy csinálod, hogy mindig vidám vagy?" meg, hogy "honnan van ennyi energiád?". Ezeket már annyian és annyit kérdezték, gondoltam egy blogban is válaszolok.:)
Persze nekem is vannak jó és rossz napjaim is, de mindig meglátom a helyzetek jó oldalát - na jó, nem mindig, de ilyenkor dafke optimista vagyok, mert a mottóm (ahogy fent is olvashatod) "A boldogság nem az, amikor nincsenek problémáid, hanem amikor a problémáid dacára sem vagy hajlandó boldogtalan lenni..."
Légy hát Te is Derűlátó! :)
Kati :)

Feedek
Megosztás
HTML - szamlalo


free counters
Free counters
2012. 01. 19-tól

HTML