Derűlátó

Mert a világban annyi szép dolog van!:)

Motiváló idézetek 4.

motivációRégen volt motiváló idézet.

Most mondjuk nem is idézet, hanem pár megfontolandó és erőt adó mondat, mert hol van az előírva, hogy egyből minden tökéletesnek kell lennie, hiszen:

- Pofára esni ér!

- Visszautasítást elviselni ér!

- Elrontani ér!

- (Újra)Próbálkozni ér!

- Bénázni ér!

- Talpra állni kötelező! :)

(forrás: Pozitívnap.hu)

Kokology 31/2.

bíróságElnézését a késedelemért!

Íme itt a 31. Kokology feladvány "megfejtése". A feladat most az volt, hogy ha filmszínész lennél egy bíróságon játszódó filmben, milyen szerepet vállalnál a következők  közül?

1.) Az ügyvéd

2.) A nyomozó

3.) A vádlott

4.) A szemtanú

Nos lássuk, mit jelenthet a válaszod:

Tovább»

HTML

Hello Kaland

"A boldogság nem az, amikor nincsenek problémáid, hanem, amikor a problémáid dacára sem vagy hajlandó boldogtalan lenni...."

 

Az oldalon szereplő írások - ha nem került egyéb szerző feltüntetésre - saját munkák, melyekkel kapcsolatban minden jog fenntartva.Ha bárhol máshol felhasználásra, másolásra kerül, kérem a szerző (Jóba Katalin) és a Derűlátó oldal feltüntetését.

Bemutatkozás

Üdvözöllek a blogomon!
A Derűlátó 2011. január 17-én indult és azért lett ez a neve, mert én ilyen vagyok.:) A barátaim gyakran kérdezgetnek ilyeneket, hogy "hogy csinálod, hogy mindig vidám vagy?" meg, hogy "honnan van ennyi energiád?". Ezeket már annyian és annyit kérdezték, gondoltam egy blogban is válaszolok.:)
Persze nekem is vannak jó és rossz napjaim is, de mindig meglátom a helyzetek jó oldalát - na jó, nem mindig, de ilyenkor dafke optimista vagyok, mert a mottóm (ahogy fent is olvashatod) "A boldogság nem az, amikor nincsenek problémáid, hanem amikor a problémáid dacára sem vagy hajlandó boldogtalan lenni..."
Légy hát Te is Derűlátó! :)
Kati :)

Feedek
Megosztás
HTML - szamlalo


free counters
Free counters
2012. 01. 19-tól

HTML