Derűlátó

Mert a világban annyi szép dolog van!:)

Kokology 27/2.

buborékokAz előző feladványban azt kellett elképzelned, hogy buborékfújással töltöd az idődet a szabadban, egy gyerekkori nyár egy verőfényes napján.

Mit képzeltél el, milyenek a buborékok?

1.) A buborékjaid messze felszállnak az ég felé.

2.) Százával fújod az apró buborékokat a karikán keresztül.

3.) Egyetlen óriási buborékot próbálsz fújni.

4.) A buborékokat, amiket fújsz, mögéd sodorja a könnyű nyári szél.

Lássuk, melyik válasz mit jelent:

Tovább»

Kokology 27/1.

buborékRég volt Kokology. :)

Itt a soron következő, szám szerint a 27. feladvány.

(Ha most kapcsolódsz be az önismereti játékba, kezdd a Bevezetésnél, ahol olvashatsz a játék eredetéről, valamint a javasolt "játékszabályokról". Az egyes Kokology "feladványokat" és kiértékelésüket pedig az önismeret cimkénéltalálhatod meg.)

Bevezetés

Emlékszel még a hossú nyári napokra, amikor sem iskola, sem felelősség nem volt, viszont időd igen, reggeltől napestig? Időd a játékra, a kalandokra, kóborolni és álmodozni.

A gyermeki szórakozások: sárkányeregetés, a felhők nézegetése, a szappanbuborékok fújása...

Elképzelt helyzet

Képzeld el, hogy újra buborékfújással töltöd az idődet a szabadban, egy gyerekkori nyár egy verőfényes napján.

Tovább»

HTML

Hello Kaland

"A boldogság nem az, amikor nincsenek problémáid, hanem, amikor a problémáid dacára sem vagy hajlandó boldogtalan lenni...."

 

Az oldalon szereplő írások - ha nem került egyéb szerző feltüntetésre - saját munkák, melyekkel kapcsolatban minden jog fenntartva.Ha bárhol máshol felhasználásra, másolásra kerül, kérem a szerző (Jóba Katalin) és a Derűlátó oldal feltüntetését.

Bemutatkozás

Üdvözöllek a blogomon!
A Derűlátó 2011. január 17-én indult és azért lett ez a neve, mert én ilyen vagyok.:) A barátaim gyakran kérdezgetnek ilyeneket, hogy "hogy csinálod, hogy mindig vidám vagy?" meg, hogy "honnan van ennyi energiád?". Ezeket már annyian és annyit kérdezték, gondoltam egy blogban is válaszolok.:)
Persze nekem is vannak jó és rossz napjaim is, de mindig meglátom a helyzetek jó oldalát - na jó, nem mindig, de ilyenkor dafke optimista vagyok, mert a mottóm (ahogy fent is olvashatod) "A boldogság nem az, amikor nincsenek problémáid, hanem amikor a problémáid dacára sem vagy hajlandó boldogtalan lenni..."
Légy hát Te is Derűlátó! :)
Kati :)

Feedek
Megosztás
HTML - szamlalo


free counters
Free counters
2012. 01. 19-tól

HTML