Derűlátó

Mert a világban annyi szép dolog van!:)

Pedig szeretem...

az vagy amit szeretszKicsit eltűntem...

Hogy adjak egy kis "blogéletjelet", eredetileg a Pozitívnap.hu egyik érdekes és motiváló cikkét szerettem volna itt idézni, ami arról szól, hogy ha lehangolódtál, még annak is lehet örülni (itt olvasható el).

De aztán arra gondoltam, hogy arról írok, hogy miért tűntem el - és még az is lehet, hogy egy saját gondolatos bejegyzést talán még jobban tetszik Nektek is.

Eltűntem, majd' egy hónapig nem írtam, akkor is a régebbi Anyák Napi bejegyzést tettem újra közzé.

Pedig szeretem a blogom és nagyon szeretek írni...

Tovább»

Anyák Napja

anyák napjaMájus első vasárnapja az Anyák Napja.

Az Anyák megünneplését az ókori görögök kezdték, mikor ünnepséget tartottak Rheának, az istenek anyjának, és vele együtt az összes édesanya tiszteletére. Angliában az 1600-as években a húsvétot követő 4. vasárnapon köszöntötték régen az Anyákat.

Aztán az Egyesült Államokban 1872-ben volt az első Anyák napja ünneplés, majd 1907-ben Anna M. Jarvis elhunyt édesanyja emlékére nemzeti ünneppé próbálta nyilváníttatni, melyet 1914-re el is ért. Tovább»

HTML

Hello Kaland

"A boldogság nem az, amikor nincsenek problémáid, hanem, amikor a problémáid dacára sem vagy hajlandó boldogtalan lenni...."

 

Az oldalon szereplő írások - ha nem került egyéb szerző feltüntetésre - saját munkák, melyekkel kapcsolatban minden jog fenntartva.Ha bárhol máshol felhasználásra, másolásra kerül, kérem a szerző (Jóba Katalin) és a Derűlátó oldal feltüntetését.

Bemutatkozás

Üdvözöllek a blogomon!
A Derűlátó 2011. január 17-én indult és azért lett ez a neve, mert én ilyen vagyok.:) A barátaim gyakran kérdezgetnek ilyeneket, hogy "hogy csinálod, hogy mindig vidám vagy?" meg, hogy "honnan van ennyi energiád?". Ezeket már annyian és annyit kérdezték, gondoltam egy blogban is válaszolok.:)
Persze nekem is vannak jó és rossz napjaim is, de mindig meglátom a helyzetek jó oldalát - na jó, nem mindig, de ilyenkor dafke optimista vagyok, mert a mottóm (ahogy fent is olvashatod) "A boldogság nem az, amikor nincsenek problémáid, hanem amikor a problémáid dacára sem vagy hajlandó boldogtalan lenni..."
Légy hát Te is Derűlátó! :)
Kati :)

Feedek
Megosztás
HTML - szamlalo


free counters
Free counters
2012. 01. 19-tól

HTML