kék kabát sárga kabátKövetkezzen az önismereti játék, a Kokology soron következő, nyolcadik helyzetleírása (azaz Bevezetése) és a  hozzá tartozó "feladvány", azaz az Elképzelt helyzet (8/1.) és ismét holnap olvasható lesz a "kiértékelés" is (8/2.).

(Ha most kapcsolódsz be az önismereti játékba, kezdd a Bevezetésnél, ahol olvashatsz a játék eredetéről, valamint a javasolt "játékszabályokról". Az egyes Kokology "feladványokat" és kiértékelésüket pedig az önismeret cimkénél találhatod meg.)

Vegyél ismét elő tollat/ceruzát és papírt és képzeld, hogy...

Bevezetés

Főtéren a karácsonyi gyertyagyújtáshoz összegyűlve az emberek végre közösségben lehetnek és megünnepelhetik egy újabb év végét.

Nosztalgia és új emlékek születése jellemzi ezt az időt. Az emberek ünnepi hangulatban vannak, az idegenek barátokként viselkednek, mindent beleng a béke.

Elképzelt helyzet

Hideg este van és egy csapatnyi baráttal és ismerőssel eljöttetek megnézni a nagy gyertyagyújtást. A csoportban valaki sárga kabátot visel, valaki kék színűt.

Ki van kék kabátban és ki sárgában?

(Általad ismert emberket nevezz meg!)

------

A lejegyzett válaszod  értelmezését, "kiértékelését" a holnapi bejegyzésben, 'Az önismereti  játék 8/2.' -ben olvashatod majd. :)